Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ INCIDENATA

Boyse u Albaniji domaći ugostili i podržali u borbi za demokratski Dinamo

12.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Derbi utakmica izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk u prvom kolu MAXtv Prve lige. Navijaci Dinama, Bad Blue Boys u velikom broju dosli su na utakmicu.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.08.2015.
u 18:19

Napisi o nasilnim, opasnim i agresivnim domaćim navijačima bili su pretjerani

Dinamo je pobijedio Skenderbeu 2:1 i u velikoj je prilici izboriti skupine Lige prvaka, što bi stvarno bilo više nego pošteno s obzirom na prikazano na Elbasan Areni kojoj su ipak nazočili i Bad Blue Boysi.

Kao i na domaćim utakmicama, GNK Dinamo poslao je policiji liste s imenima navijača koji zbog svojih stavova ili nezakonitog ponašanju u prošlosti, zbog čega su već pred zakonom odgovarali, nisu dobrodošli na utakmice kluba. Uz to, pojedini mediji u Hrvatskoj i regiji pisali su o dolasku ekstremnih huligana koji žele izazvati kaos na ulicama te najavljuju tučnjave s domaćim navijačima.

Konačna istina bila je takva da su oni koji su se probili kroz sve "barijere" došli u Korcë, a domaći navijači su ih dočekali te s njima otišli na utakmicu. Dali su im potporu u borbi za demokratski Dinamo i sjeli s njima na tribinu.

Jasno je, napisi o nasilnim, opasnim i agresivnim domaćim navijačima bili su pretjerani jer na Elbasan Areni svjedočili smo kulturnom navijanju, koje čak nije bilo ni toliko glasno kao što smo navikli kod navijača klubova s ovih prostora.

Sve u svemu, utakmica je protekla u najboljem mogućem redu, nikakvi neredi nisu bili u najavi, Dinamo je ostvario odličan rezultat i cijela "albanska priča" bila je više nego pozitivna. Osim dijela s Dinamovim crnim listama, ali to je priča oko koje se moraju pozabaviti institucije.

>> Uhićene dvije skupine BBB-a na putu prema Albaniji!

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 36

DU
Deleted user
18:25 20.08.2015.

Hahahahahahahaha ovo je smiješno. Večernji se crveni. Plačenici jedni sramota,sumrak plačeničkog novinarstva. Jad i bijeda. Jesu li ih Albanci podržali u pljačkanju benzinskih postaja po Bosni. Jooooooooj komedije.

HA
Harrawath
18:53 20.08.2015.

Od huligana naručeni članak. Nažalost u vi podržavate nasilnike

Avatar petrolio
petrolio
21:32 20.08.2015.

kakvo smeće od članka, dugo nisam pročitao odvratniji pamflet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije