Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOKRET

Najavio mirovinu, ali ćemo i dalje slušati njegov glas: Blažičko ostaje komentator

Rovinj: 11. WMF, intervju One on One: izbornik nogometne reprezentacije Dalić
Danijel Berkovic/PIXSELL
29.06.2022.
u 14:40

Svi postojeći komentatori HNTV-a dogovorili su komentiranje utakmica i na novom kanalu. To su Saša Marić, Anđelko Kecman, Ivan Ljubić, Mateo Pukšar, ali i iskusni Blažičko.

Hrvatska nogometna televizija (HNTV) više nema prava na utakmice naših klubova i posljednja koja se prenosila jest ona prijateljska između Dinama i Nafte (3:0), zbog čega se vjerovalo da će Ivan Blažičko (60) u komentatorsku mirovinu. Ali...

Kako neslužbeno doznaju 24sata, gotovo svi postojeći komentatori HNTV-a dogovorili su komentiranje utakmica i na novom kanalu. To su Saša Marić, Anđelko Kecman, Ivan Ljubić, Mateo Pukšar, ali i iskusni Blažičko, koji je u veljači najavio da odlazi u mirovinu.

Podcast "Utakmicu po utakmicu", koji su radili Kecman, Ljubić, Pukšar i Igor Ćurković, kako doznajemo, nije u planu na novim kanalima, ali će svako kolo HNL-a pokriti posebna emisija zanimljiva imena: "HNL emisija".

Nogometni eksperti i stalni komentatori utakmica trebali bi ostati Rajko Magić (67), bivši trener Slaven Belupa, zaprešićkog Intera i Hrvatskog dragovoljca, uz Marija Cvitanovića (47), bivšeg trenera Dinama, koji je zadnji posao imao u Al Wehdi u Saudijskoj Arabiji 2019.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:58 29.06.2022.

A gdje je Ćurković?

DU
Deleted user
15:03 29.06.2022.

Drago mi je za Kecmana, Ljubića i Pukšara. Oni su osvježenje. I Marić može proći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije