Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje malonogometna KC liga
Povratak na članak

Nagradni fond ne postoji, igra se isključivo za prestiž!

Posebnost je lige što pravo igranja imaju igrači koji posljednjih šest mjeseci nisu odigrali niti jednu službenu utakmicu u bilo kojoj nogometnoj ligi županijskog ili Hrvatskoga nogometnog saveza.

Komentari 3

NA
navijac
15:52 05.02.2010.

janez ti si budala

VL
Avatar Glina74
Glina74
17:19 05.02.2010.

A gdje je menađerska i direktorska ekipa iz PODRAVKE ,jelo nastupa pod omenom NK ,,REMETINAC menađer\"

VL
OB
-obrisani-
15:18 05.02.2010.

kako navode svijetske agencije Hrvatska reprezentacija če na World Cupu 2010 igrati u najsavremenijem nogometnom sistemu današnjice 3, 5, 2...Obrazloženje: 3 igrača če sedjeti u birtiji u Johannesburgu i Pretoriji, petorica če sa slovenskom i srbskom zastavom trčati po tribinama stadiona da navijaju za uspješniju balkansku braču a preostala dvojica nogometaša zbog pijanstva i lopovluka nisu dobili vize i ostaju doma u Croatiji i gledaju Svijetsko Prvenstvo u nogometu po TV ekranima...Taj sistem Bilić tek isprobava i jasno da je baza Funtana uz gemišt i narodnjake...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.