Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alexandru Matel

Nagovaram ga da dođe, ali Budescu dvoji između Dinama i Saudijske Arabije

16.02.2015., Zagreb, stadion Maksimir - MAXtv, 1. HNL, 21. kolo, GNK Dinamo - NK Zadar. Alexandru Matel.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
26.12.2015.
u 18:37

"Puno razgovaramo ovih dana, osobno sam mu predložio da se odluči na dolazak u Hrvatsku. Mislim kako bi to za njega bio sjajan potez"

Alexandru Matel ovih se dana nalazi u Rumunjskoj gdje u društvu obitelji provodi Božićne blagdane. No, branič Dinama neočekivano je stigao u centar pažnje, postao glavna meta tamošnjih sportskih medija, piše Goal.com.Naime, rumunjske novinare zanimalo je što Matel zna o interesu Dinama za veznjaka Astre Constantina Budescua. A Matel je tu bio prilično jasan:

"Puno razgovaramo ovih dana, osobno sam mu predložio da se odluči na dolazak u Hrvatsku. Mislim kako bi to za njega bio sjajan potez" rekao je Alexandru Matel, pa nastavio:

"Znam da su se još na ljeto vodili pregovori oko Dinama i Astre, a oni su posljednjih dana obnovljeni. Volio bih da Budescu dođe u Dinamo, ovdje bi mogao puno napredovati. A i meni bi bilo puno lakše igrati uz sunarodnjaka, pogotovo tako velikog prijatelja. On sad mora pametno odabradi, između igranja na visokoj razini u Dinamu ili veće zarade u Saudijskoj Arabiji."

A što je Alexandru Matel rekao o Budescuu te što je Rumunjima rekao o Dinamu, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Portugalci su na odlasku, Dinamo će opet nositi njegovi klinci

Komentara 3

MA
Marsijanac.
21:07 26.12.2015.

Ako dvoji on nije za Dinamo.

HH
helgin@hogar
19:17 26.12.2015.

konj je ako dvoji...

DH
dalibor.hren
13:24 27.12.2015.

Prije tri dana ste pisali da je Matel nepoželjan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije