Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON REMIJA SA SPLITOM

Nadzorni odbor želi mlade i Tudoru daje savršen alibi

Igor Tudor
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
22.09.2014.
u 12:00

Neće nas bodovi, idemo dalje. Čeka nas kup, treba biti strpljiv, poručuje predsjednik Brbić.

Hajdukovi porazi i neodlučeni rezultati izmjenjuju se kao dan i noć, traju još od 16. kolovoza i pobjede nad Zadrom. Iza Igora Tudora i njegove momčadi je šest službenih utakmica bez pobjede, sedam ako se pribroji ona prijateljska protiv Slavije u Pragu. Ni gradski derbi sa Splitom nije donio zadovoljstvo u redove bijelih. Igra ništa posebno, opet je Hajduk pao u nastavku kada ozbiljnije nije mogao priprijetiti Splitu. Stoga čudi Tudorova izjava da je njegova momčad bila bolja. Ali, tako je to kod njega.

Veliko nezadovoljstvo

– Naša igra ima smisao. Na dobrom smo putu – u više je navrata ponovio Hajdukov trener.

No, pitanje je hoće li dobiti prigodu da dočeka taj "dobar put". Preživio je sjednicu Nadzornog odbora, u vodstvu kluba nije bilo dovoljno glasova za Tudorovu smjenu. Ali, nije da se o tome nije razgovaralo, posebno u pripremi sastanka. Nezadovoljstvo je među "nadzornicima" veliko. Ipak, trenutačna prva opcija je da se Tudora pusti do zimske pauze.

– Nećemo mijenjati samo radi smjene. Moramo imati kvalitetno rješenje – kaže nam jedan od čelnika kluba.

I predsjednik Marin Brbić na sličnom je tragu, smatra da ne treba juriti.

– Neće nas bodovi, idemo dalje. Čeka nas Kup, treba biti strpljiv – kaže Brbić.

Pred Tudorom je kup utakmica u Funtani, u Istri, pa dvoboj protiv Istre u Puli. Momčad se seli u Vrsar, pronađen je sponzor za šestodnevni boravak u hotelu. Možda i nije loše da se svi zajedno maknu. Ali, prije toga važan razgovor moraju obaviti sportski direktor Goran Vučević i Tudor. Nadzorni odbor traži da u momčadi bude što više mladih igrača. Tudor se, pak, oslanja na iskusnije, a mladi igraju na kapaljku. Zna se trenerova tvrdoglavost, ima karakter i ne dopušta da mu se bilo tko miješa u posao. Bit će problema u tom razgovoru, tko zna kako će završiti. Puno toga će se vidjeti po popisu putnika u Pulu.

Mnogo pitanja

Nadzorni odbor je sa željom da igraju mladi dao savršen alibi Tudoru za sve ono što može uslijediti. Ako se nastave loši rezultati, a trener stavi mlade igrače, bez problema vodstvu kluba može reći "što hoćete, stavio sam mlade po vašoj želji". Tu se otvara mnogo pitanja...

Ako se ide na mlade, čemu angažman Mezge i Milevskog. Dobro, Mezga još i može pomoći. Ali Milevski? Potpuno je nespreman, nije više pitanje želi li se pripremiti, već može li se uopće pripremiti. A što s Abduholikovom?

Uzbekistanac je još u Poljudu, uskoro će godinu dana da je tu... Istovremeno, Tomislav Kiš u Gorici, tamo u drugoj ligi, zabija kao na tekućoj vrpci. Devet golova u sedam utakmica, da taj učinak ima neki igrač, koji nema ugovor s Hajdukom, već bi Poljud bacio oko na njega.

>> Tudor: Nisam zadovoljan, bili smo bolja momčad

Komentara 2

Avatar mihic
mihic
17:28 22.09.2014.

Ovaj članak smatramo povijesnim, nitko od aktera nije spomenuo dinamo. Pa čak ni da imaju upola manje bodova od dinama.

DU
Deleted user
20:43 22.09.2014.

Slijedi otrježnjenje nakon višegodišnjeg veličanja nečega čega dugo nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije