Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO NA NAPLATU...

Nadmašio je "Terminatora" i bio najjači čovjek svijeta. Sad ne može hodati: 'Vrijedilo je!'

Instagram
15.10.2021.
u 11:43

Uzimao je steroide i druge sumnjive ili zabranjene supstance, ali ne žali ni za čim. Osim za jednom stvari...

Ronnie Coleman (56) legenda je bodybuildinga, osam puta pobijedio je na Mister Olympica natjecanju, a posljedica načina života koji ga je doveo do tih uspjeha osjeća se danas - kad više ne može hodati samostalno!

Mučio se s bolovima u koljenima dugi niz godina, toliko da to više nije mogao ignorirati. Liječnici su mu rekli da mora na operaciju, na kraju ih je bio na tri. I potrođio oko dva milijuna američkih dolara, no svejedno ne može hodati. Čak neko vrijeme nije mogao ni stati na njih.

 

 

 

- Operacije nisu prošle kako su trebale. Nije mi lako, svaka je teška i košta oko pola milijuna dolara i svejedno ne mogu ustati. Ali, neću se predavati, borit ću se uz vašu podršku - obratio se na Instagramu Coleman obožavateljima prije gotovo godinu dana.

Nešto ranije našalio se kako je bio najjači čovjek na svijetu, a sad jedva hoda. Nažalost po njega, pojavili su se novi problemi s desnim kukom. Ovaj put sve je prošlo dobro. Ipak, iako se gotovo deset godina muči s operativim zahvatima, bolovima i problemima, samo jednu stvari bi promijenio, da može.

 

 

 

- Onda kad sam radio čučanj sa 360 kilograma, napravio bih četiri ponavljanja umjesto dva, to je jedino za čim žalim u svojoj karijeri. Ta dva ponavljanja koja sam napravio me proganjaju i danas jer sam znao da mogu četiri, ali kukavica u meni je napravila samo dva. Jedino žalim za tim - kazao je i spomenuo da je ipak sve vrijedilo muke koju sad prolazi.

Steroide i druge supstance nije spomenuo, neadekvatnu prehranu također... Očito je tih "pet minuta slave" i činjenica da je na "vječnoj listi" nadmašio Arnolda Schwarzeneggera vrijedilo svih muka koje sad prolazi. I sad je prikovan za krevet, a Arnie je i dalje vitalni superstar i nekadašnji guverner Kalifornije.

Komentara 7

AM
amajketi
12:27 15.10.2021.

Malo piletine, riže i avokada, i svatko može izgledati ovako. Zdravlje na prvom mjestu. xD

ST
Startrack
14:53 15.10.2021.

Dizanje utega je zdravo ako je umjereno. Jasam zivi primjer jer ih dizem on off vec ceteres godina i potpuno sam zdrav iako sam u gradjevinarstvu. Za mene pull ups i takve vjezbe. Neradim cucnjeve i iznad svega neradim deadead lift gdje i strucnjaci za kicmu savjetuju dase ta vjezba neradi. Colemanu su koljena otisla jer nije najbolje gradjen za cucnjeve a radio ih je i nije slusao svoja koljena dasu u bolu. Steroidi su stetni al nisu presudni za koljena. Svarceneger je vec imao jednu ili dvi operacije na srcu i na ramenima isto tako da nije ni on super zdrav.

Avatar Asterix
Asterix
12:14 15.10.2021.

Fuj... gadljivo izgleda kad se napuše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije