Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruno Jurčić

'Nadao sam se da je Savezu važan uspjeh klubova u Europi, ali...'

Kruno Jurčić (1)
22.07.2013.
u 18:23

- Gledao sam tri utakmice Fole i vidio momčad koja zna i voli igrati nogomet. Fola igra nogomet, posebno u veznoj liniji

Nogometaše Dinama sutra u 20.45 očekuje uzvratna utakmica drugog pretkola Lige prvaka protiv Fole Esch. Hrvatski prvak prvu je utakmicu u Luksemburgu pobijedio 5:0 i ovo će biti samo rutinsko odrađivanje posla.

- Naravno da utakmicu promatramo kroz rezultat iz prve utakmice gdje smo ostvarili uvjerljivu pobjedu. Zbog toga ovu utakmicu stavljamo u kontekst sezone i utakmica koje slijede. Sastav? Neće biti toliko promjena kao protiv Zadra jer se dižemo u natjecateljskoj formi, a to se može napraviti samo preko utakmica rekao je Jurčić te dodao:

- Gledao sam tri utakmice Fole i vidio momčad koja zna i voli igrati nogomet. Fola igra nogomet, posebno u veznoj liniji gdje su igrači koji znaju igrati i ja bih volio da oni sutra igraju nogomet. Ako bude bunker kao u prvoj utakmici onda će to opet biti "probijanje" istoga i pitanje kada ćemo ga probiti. Širi teren na Maksimiru? Da, širi je nego tamo i namočit ćemo ga kako lopta ne bi zapinjala kao u prvoj utakmici.

Jurčić je komentirao i činjenicu da Dinamo u nedjelju igra derbi na Kantridi, a samo dva dana poslije novu europsku utakmicu.

- Naravno da je to problem. O mogućoj zamjena domaćinstva naši protivnici nisu htjeli niti razgovarati tako da se ništa nije moglo dogovoriti. Naravno da nam to jako smeta jer nije normalno igrati nakon dva dana niti to ima igdje u Europi. Iskreno, mislio sam da se nećemo niti morati raspravljati o ovome jer sam vjerovao da je cilj našeg saveza uspjeh klubova u Europi, ali sada nema smisla previše pričati o tome. Kažem, nama je glavna utakmica Lige prvaka, a ne ona protiv Rijeke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije