Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Badelj

'Nadao sam se da će Lokomotiva uzeti bar bod Hajduku'

'sport.....zagreb.....13.05.2009.  stadion maksimir - nogometna utakmica, prva utakmica finala kupa hrvatske / nk dinamo - hnk hajduk sdd / milan badelj     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
22.03.2010.
u 17:20

- U međusobnim susretima, otkako igram, bijeli su bolji i sad je vrijeme da se to promijeni, kaže jedan od najboljih Dinamovih igrača.

Milan Badelj na neki je način postao Dinamov vođa, barem predvodnik mlađe generacije koja polako preuzima velike role u momčadi. Taj sjajni igrač iznio je zanimljivo očekivanje uoči polufinalne kup-utakmice s Hajdukom

– Očekujem "jednosmjernu" utakmicu, da ćemo kontrolirati loptu i igrati kako nam odgovara. Hajduk ima jake igrače u dvobojima jedan na jednoga, najviše cijenim Andrića, dobar sam s Maločom, ali mi smo favoriti. Zašto je tako, ne treba previše objašnjavati, dovoljno je pogledati rezultate u zadnjih pet godina, stanje na tablici, formu i kvalitetu momčadi – kaže Badelj, koji nije očekivao pobjedu Lokomotive nad Hajdukom.

– Malo me iznenadilo, iako sam navijao za Lokomotivu. Nadao sam se bodu, ali ispalo je još bolje.

No, Hajduk je u međusobnim susretima dobro prolazio s Dinamom.

– Da, ima bolji omjer otkako sam ja u Dinamu, izgubili smo 0:2 u Maksimiru, pa dvaput u Splitu, i vrijeme je za pobjede. To što je njima kup važan za spas sezone može biti pozitivno kao motiv, ali i negativno zbog mogućeg lošeg pritiska. No, ne opterećujem se time koliko njima ta utakmica znači jer znam koliko je nama važna.

Pametan dečko nije želio reći kojim bi rezultatom u prvoj utakmici bio zadovoljan.

– Može biti i 3:0, kao prošle godine, a da ne budemo zadovoljni jer smo mogli više, a može biti i 2:0 pa da budemo vrlo zadovoljni zbog događaja na travnjaku.

Morales ponovno u čileanskoj reprezentaciji

Pedro Morales dobio je poziv u reprezentaciju Čilea za prijateljski susret s Venezuelom 31. ožujka u Čileu. Ta utakmica valjda će se igrati nakon što su propale utakmice protiv Njemačke (zbog smrti vratara Enkea), u studenome 2009., te 3. ožujka 2010. protiv Kostarike i Sjeverne Koreje zbog potresa. Pedro se pokušava nametnuti izborniku za SP u JAR-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije