Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rumunjski mediji:

'Nadamo se da neće doći BBB-i, već su nam jednom devastirali grad'

Dinamo, Bad Blue Boysi
Marko Prpić/PIXSELL
08.08.2014.
u 19:36

O navijačima piše i portal libertatea.ro, koji ih također opisuje kao jedne od najnasilnijih u Europi. Kad je o Dinamu riječ, pišu kako se radi o jakom klubu te se navodi da su hrvatski predstavnici noćna mora za rumunjske

Nogometaši Dinama u doigravanju za Europsku ligu igrat će protiv rumunjskog Petrolula. Bit će to ogled dviju podjednakih momčadi, a rumunjski mediji pišu kako je njihov predstavnik dobio vrlo nezgodnog suparnika, ali ne i nepremostivog. No, ono čega se više boje su Bad Blue Boysi.

"Dinamovi navijači jedni su od najnasilnijih u Europi, poznati pod nazivom Bad Blue Boysi. Oni su u prethodnom posjetu Rumunjskoj devastirali Temišvar. Grad je tada bio pod opsadom. a navijači iz Zagreba sukobili su se s policijom. Od tada je poznata i scena kada je jednom policajcu u jurnjavi ispao pištolj", piše Sportnews.ro, ali i otkriva jednu zanimljivost.

"Petrolul bi mogao dobiti strašan udarac od Uefe uoči te utakmice. Ljudi iz kluba dobili su signal da bi mogli biti kažnjeni zbog ponašanja navijača tijekom utakmice protiv Viktorije i da bi se utakmica igrala pred praznim tribinama. Dobra stvar u cijeloj toj priči bila bi samo to što onda ne bi došli ni BBB-i koji rade kaos gdje god se pojave".

O navijačima piše i portal libertatea.ro, koji ih također opisuje kao jedne od najnasilnijih u Europi. Kad je o Dinamu riječ, pišu kako se radi o jakom klubu te se navodi da su hrvatski predstavnici noćna mora za rumunjske jer su ih pet od šest puta izbacili.

>>Mamić svjestan snage Petrolula, već su slavili ove godine protiv Dinama!

Komentara 10

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
20:23 08.08.2014.

Takvi bi željeli upravljati klubom, njih novinari slave kao spasitelje Dinama?

JA
JackRussell
20:12 08.08.2014.

Ajde nemojte lagati, pa ZZD i ostala medijska mašinerija kaže da navijači nisu ništa krivi, oni su siroča nenasilna, uvijek njih netko napadne.

ZO
zoom
09:31 09.08.2014.

huligani koji bi vladali dinamom...bokserom, bengalkama i lancima...krasna ekipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije