Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN KRSTANOVIĆ:

Nadam se penalu pa da vidim Ježinu na djelu

Ivan Krstanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
11.04.2014.
u 11:05

– Dinamo je naša najkvalitetnija momčad, ali mi dolazimo odigrati najbolje što možemo i tražiti svoju priliku – kaže Krstanović.

Andrej Kramarić, Ivan Tomečak, Ivan Krstanović, Nikola Pokrivač, Mehmed Alispahić, Josip Brezovec, Hrvoje Maleš vraćaju se na Maksimir u subotu. No vraćaju se u dresu Rijeke, a ne više Dinama, vraćaju se na “mjesto nesreće”.

– Ma nije baš mjesto nesreće, ne bih ja to tako opisao – kaže Krstanović kojem je jako dobro krenulo. Njemu je itekako pogodovao odlazak Leona Benka.

– Obično je tako, moraš čekati da ti svane.

Rijeka se probila na drugo mjesto, deklasirala je Hajduk i sad traži šansu da ugrozi i Dinamo.

– Dinamo je naša najkvalitetnija momčad, ali mi dolazimo odigrati najbolje što možemo i tražiti svoju priliku.

Bude li igrao, čuvat će ga njegovi prijatelji.

– Ostao sam u jako dobrim odnosima s većinom igrača Dinama, najčešće se čujem s Lekom i Šimunićem. Ne znam tko će me čuvati, tko god bude, znam da je dobar. O Šimuniću ne treba trošiti riječi – kazao je Ivan o svojim prijateljima s kojima je, kad su bili u istoj svlačionici, često kartao.

Krstanović je Hajduku zabio dva gola iz jedanaesteraca za koje je specijalist, nikad nije promašio. No vratar Hajduka Dante Stipica bunio se nakon tih udaraca, a sad se javio i vratar Dinama Antonio Ježina. Kaže da Krstanović nepravilno izvodi jedanaesterce.

– Ne bih komentirao, ali puno sam ih pucao i valjda bi mi netko od sudaca ili stručnjaka rekao da ne smijem tako pucati. Nije istina da stanem.

Ježina je najavio da vam sprema iznenađenje budete li pucali jedanaesterac.

– Vidjet ćemo. Daj Bože da imamo jedanaesterac pa da vidimo što je to pripremio – uza smiješak je zaključio Krstanović.

Andrej Kramarić, prvi strijelac Rijeke, ovaj tjedan nema dozvolu govoriti za medije.

Komentara 2

AL
allegro
11:37 11.04.2014.

Hrvoje Maleš u dresu Rijeke :)

Avatar mohito
mohito
11:36 11.04.2014.

hrvoje males nije nikad ni igral u dinamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije