Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Nadal uz izgubljeni set stigao do 89. pobjede u Roland Garrosu

Rafael Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.05.2019.
u 20:30

Ćorić će protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa igrati na terenu 14, a početak dvoboja je oko 12.30 sati

Rafael Nadal ostvario je 89. pobjedu u Roland Garrosu svladavši Belgijca Davida Goffina sa 6-1, 6-3, 4-6, 6-3 te se po 14. put u karijeri probio najmanje do osmine finala na pariškoj zemlji, ali je prvi put od 2013. godine izgubio barem jedan set u prva tri kola na turniru koji je osvojio 11. puta. 

Unatoč svom neospornom talentu i kvaliteti, Goffin nije uspio ozbiljnije ugroziti 32-godišnjeg Španjolca na putu prema osmini finala, gdje Nadala čeka Argentinac Juan Ignacio Londero koji je s 2-6, 6-3, 6-4, 5-7, 6-4 nadigrao Francuza Corentina Mouteta.

Rafael Nadal
1/3

Roger Federer je bez izgubljenog seta stigao do osmine finala. Na putu do četvrtfinala i njemu stoji argentinski predstavnik, 32-godišnji Leonardo Mayer koji je sa 3-6, 7-6 (3), 6-4, 7-6 (3) pobijedio Nicolasa Mahuta u njegovom posljednjem pojedinačnom nastupu na Roland Garrosu.

U subotu će se za mjesto u osmini finala boriti Borna Ćorić, jedini preostali hrvatski predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji. Ćorić će protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa igrati na terenu 14, a početak dvoboja je oko 12.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije