Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO TSITSIPASA

Nadal u Torontu osvojio 80. ATP naslov u karijeri

Rafael Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.08.2018.
u 08:30

Mladi Tsitsipas, koji je u nedjelju napunio 20 godina, još uvijek čeka na svoj prvi trofej. Ovo mu je bio drugi nastup u finalu i drugi poraz, a oba puta izgubio je od Nadala.

Prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal pobjednik je ATP turnira iz serije "masters 1000" u Torontu, on je u finalu svladao Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6:2, 7:6 (4).

Za 32-godišnjeg Nadala ovo je okrugli 80. ATP naslov u karijeri, 33. na turniru iz serije "masters 1000". U Kanadi je po četvrti put stigao do trofeja, bio je najbolji u Montrealu 2005. i 2013. te u Torontu 2008. i 2018.

Mladi Tsitsipas, koji je u nedjelju napunio 20 godina, još uvijek čeka na svoj prvi trofej. Ovo mu je bio drugi nastup u finalu i drugi poraz, a oba puta izgubio je od Nadala. U travnju je u finalu Barcelone bilo 6-2, 6-1 za Španjolca. Bila su to ujedno i jedina njihova dva dosadašnja susreta.

Rafael Nadal
1/6

FINALE:

Rafael Nadal (Špa/1) - Stefanos Tsitsipas (Grč) 6:2, 7:6 (4)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije