Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK BLIŽE

Nadal trenirao prvi put nakon operacije stopala, ali još ništa od povratka na teren

Shapovalov vs Nadal in Davis Cup in Madrid, Spain
Juan Carlos Rojas
13.10.2021.
u 19:00

Točan datum povratka još nije poznat pa je tako i nakon ovog prvog treninga sam Nadal izjavio "trenutačno ne znam kada ću opet igrati".

Španjolski tenisač Rafael Nadal počeo je s treninzima nakon što je nedavno obavio operativni zahvat na stopalu.

Madridska Marca je objavila kratki video na kojem trenutačno šesti igrač s ATP ljestvice prilično žestoko udara lopticu i obavlja prve treninge nakon stanke u prisustvu trenera Carlosa Moye, u svojoj Akademiji na Mallorci.

Podsjetimo kako je Nadal nakon izgubljenog polufinala u Roland Garrosu od Novaka Đokovića odigrao još samo turnir u Washingtonu, početkom kolovoza, gdje je pobijedio Jacka Socka i potom izgubio od Lloyda Harrisa.

Od tada osvajač dvadeset Grand Slam titula u karijeri izbiva s terena, a početkom rujna je bio podvrgnut operaciji lijevog stopala.

Još ranije je Nadal najavio kako na turnirima neće više igrati tijekom ove godine, a očekuje se njegov povratak početkom 2022. i da bude spreman za Australian Open, prvi Grand Slam turnir u godini.

No, točan datum povratka još nije poznat pa je tako i nakon ovog prvog treninga sam Nadal izjavio "trenutačno ne znam kada ću opet igrati".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije