Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Acapulco

Nadal stigao do finala bez izgubljenog seta, ali turnir je osvojio Sam Querrey!

Sam Querrey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2017.
u 10:15

Querrey, 40. igrač svijeta, je do devetog naslova u karijeri došao iznenadivši velikog favorita Nadala, pobjednika ovog turnira 2005. i 2013. godine

Američki tenisač Sam Querrey pobjednik je ATP turnira u meksičkom Acapulcu nakon što je u finalu bio bolji od Španjolca Rafaela Nadala s 6-3, 7-6 (7/3).

Querrey, 40. igrač svijeta, je do devetog naslova u karijeri došao iznenadivši velikog favorita Nadala, pobjednika ovog turnira 2005. i 2013. godine koji u Acapulcu do nedjelje nije izgubio nijedan set. Nadal je u polufinalu izbacio Marina Čilića, dok je Amerikanac na putu do trijumfa nanizao četiri igrača iz TOP 20 - Davida Goffina, Dominica Thiema, Nicka Kirgiosa i Nadala.

>>Lučić-Baroni objasnila zašto je predala meč u polufinalu

Komentara 2

DU
Deleted user
10:43 05.03.2017.

kad je nadal do finala igrao protiv trulog voca...sad fino porcija...akta akta

DU
Deleted user
08:31 06.03.2017.

Nadal stigao do finala bez izgubljenog seta, ali je ipak izgubio sombrero; bice da mu vise dobro ne stoji ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije