Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samouvjereni Rafa

Nadal: Roland Garros nije Monte Carlo, došao sam osvojiti naslov

nadal
Big Pictures/Pixsell
06.06.2013.
u 09:32

- Naravno da bih volio igrati protiv nekog slabijeg, ali igranje protiv najboljeg mi pričinjava zadovoljstvo

Kralj zemlje Rafael Nadal u polufinalu Roland Garrosa igrat će protiv Novaka Đokovića. Prvi tenisač svijeta pobijedio ga je u nedavnom finalu Monte Carla, a Nadal se nada da će ipak ostati vladar zemljanih terena u Parizu.

- Igram protiv najboljeg na svijetu, što je za mene veliki izazov. Naravno da bih volio igrati protiv nekog slabijeg, ali igranje protiv najboljeg mi pričinjava zadovoljstvo. Moram se koncentrirati na svoju igru, pronaći ritam i mogu do pobjede. Ovo nije Monte Carlo, ovdje je osjećaj drugačiji. Meni je svejedno protiv koga ću igrati, ja sam ovdje došao osvojiti naslov - zaključio je Nadal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije