Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolcu se događaju čudne stvari

Nadal pomišljao na predaju, a zatim prošao ekspresno

'Rafael Nadal of Spain reacts during a training session ahead of the 2012 Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 15, 2012.  The tennis season's first Grand Slam of the year will t
Reuters/Pixsell
16.01.2012.
u 16:44

Nadal očito teško prikriva nervozu, a ovoga puta probleme je objašnjavao ozljedom.

Rafael Nadal u prvom kolu Australian Opena pobijedio je Aleksa Kuznjecova sa 6:4, 6:1, 6:1. Lako i očekivano, no pobjeda je sakrila dramu koja se događala prije dvoboja.

– Malo je nedostajalo da predam meč. Ozlijedio sam tetivu desnog koljena i to na čudan način. Sjedio sam na stolcu u hotelu i čuo da nešto puca. Ustao sam i osjetio strahovitu bol, koljeno sam jedva pomicao – objasnio je nakon dvoboja.

Nadal očito teško prikriva nervozu. Dan prije "zašpotao" je Rogera Federera, predsjednika Igračkog vijeća, jer "glumi gospodina i nikome se ne želi zamjeriti". I zato je najavio španjolskim novinarima:

– Bio sam jedan od rijetkih koji su bili spremni reći što ne valja na ATP Touru, ali više neću govoriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije