Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojadilo i 'neuništivom' Rafi

Nadal će se za Wimbledon pripremati pecajući, igrajući golf...

'Spain\'s Rafael Nadal is seen in the rest room after winning over Switzerland\'s Roger Federer in the men\'s final in the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on June 5, 2011
'JACQUES DEMARTHON'
12.06.2011.
u 19:45

Svjetski broj 1, Rafael Nadal ispao je u četvrtfinalu turnira u Queen'su zbog umora

Stoga je Španjolac skovao zanimljivu taktiku za Grand Slam u Wimbledonu, koji počinje za nešto više od tjedan dana.

- Vraćam se u Španjolsku kako bi bio s obitelji i prijateljima. Igrat ću malo golf, odmarati se, možda skoknem i na pecanje. Moram se malo i psihički odmoriti od tenisa, skrenuti misli na neke druge stvari - otkrio je Nadal koji je priznao da se sve teže nosi s pritiskom.

- U zadnja četiri mjeseca, svaki meč sam igrao pod pritiskom. Imao sam napornu sezonu na zemlji, napornu američku turneju, naporan Roland Garros. U zadnjih 4-5 mjeseci igrao sam sve moguće mečeve, vrijeme je za odmor - istaknuo je Rafa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije