Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Nacional u dramatičnom finalu osvojio Kup!

Nacional
Foto: Facebook screenshot
13.03.2017.
u 07:00

Bila je to dramatična utakmica u kojoj je lanjski osvajač Kupa četiri puta vodio, ali ipak nije izdržao. Momčad Kujtima Morine je do pobjede došla u posljednjoj minuti.

Momčad Nacionala pobjednik je Kupa Hrvatske u futsalu nakon što je u finalu završnog turnira u Makarskoj pobijedila Split Tommy 6-4.

Bila je to dramatična utakmica u kojoj je lanjski osvajač Kupa četiri puta vodio, ali ipak nije izdržao. Momčad Kujtima Morine je do pobjede došla u posljednjoj minuti.

Pitanje pobjednika razriješio je Kristjan Čujec zabivši gol u posljednjoj minuti utakmice. Splićani su do kraja pokušali s golmanom-igračem doći do izjednačenja, ali su primili još jedan pogodak. Sa zvukom sirene Kosor je napucao loptu u Jelovčića, a lopta se odbila u gol za konačnih 6-4.

Bio je to treći gol Jelovčića na utakmici koji se među strijelce upisao u 16. i 31. minuti, a dva gola je zabio Rajčević (25, 35).

Za Split Tommy zabili su Grcić (5), Koturović (18, 29) i Jesus Rodriguez (34).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije