Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽALI OBEĆANJE

Nacional se zbog sukoba s HNS-om učlanio u Hajduk i povukao igrače iz reprezentacije!

Nacional
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
25.02.2016.
u 22:20

Predsjednik Nacionala Ivica Đolo izjavio je da njegovi nogometaši više neće nastupati za reprezentaciju sve dok joj je na čelu Mato Stanković.

Futsal momčad Nacionala učlanila se u Hajduk, čime je ispunjen obećanje dano nakon sukoba s Hrvatskim nogometnim savezom. Prilikom svečanog događaja dočekali su ih čelnici Hajduka, predsjednik Uprave Marin Brbić, zamjenik predsjednika NO Zoran Mamić, trener Damir Burić, članovi stožera Joško Španjić i Tonći Gabrić, kapetan Lovre Kalinić i Zoran Nižić te čelnik FC Split Tommyja Ivo Zoković.

- Nakon što je Izvršni odbor HNS-a smijenio s dužnosti člana Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Ivu Zokovića, predsjednika Plenuma klubova 1 HMNL, u znak podrške dugogodišnjem sportskom radniku te protesta protiv nepravde koju provodi Hrvatski nogometni savez među prvima reagirao je Nacional Zagreb FC, najveći rival Zokovićeva FC Split Tommyja s kojim se bori za titulu prvaka države.

Pritom je predsjednik Nacionala Ivica Đolo izjavio je da njegovi nogometaši više neće nastupati za reprezentaciju sve dok joj je na čelu Mato Stanković.

Pokušao je Hrvatski nogometni savez odgovoriti na sve prozivke, ali učinili su to više nego nespretno slanjem krivih i nepotpunih informacija u javnost. Zbog toga se jaz samo produbljuje i pomirba nije na vidiku.

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

- Što se tiče g. Zokovića, prije nego što je naknadno imenovan u Komisiju kao predsjednik Plenuma klubova 1. HMNL, obećao je pronaći glavnog sponzora lige, osigurati velika financijska sredstva za klubove i druge pogodnosti, pa je zbog toga tadašnji protukandidat odustao, svjestan da takvo obećanje ne može ispuniti. Nije ga ispunio ni g. Zoković koji tijekom svog mandata nije pridonio radu Komisije ni klubovima. Financijsku pomoć klubovima nije osigurao g. Zoković već Izvršni odbor HNS-a na prijedlog predsjednika Davora Šukera, sva financijska sredstva koje su klubovi dobili osigurao je Hrvatski nogometni savez (a ne g. Zoković), a lopte s kojima se igra rezultat su dugogodišnje suradnje između Saveza i proizvođača, a ne plod rada g. Zokovića - stoji u priopćenju Saveza, na što je žestoko odgovorio Nacional:

- Što se tiče obećanja Ive Zokovića oko sponzora lige, činjenica je da je organiziran sastanak čelnog čovjeka saveza sa splitskom tvrtkom Tommy i upravo je savez odbio tu suradnju za sponzorstvom prve lige. Da gospodine Pacak, pamentome dosta. Što se tiče lopti, svima je jasno da su lopte sponzorski riješili naše kolege iz klubova prve lige a u HNS-u nitko niti nezna kako se zove čovjek koji sve te lopte donira. Da gospodine Pacak, pamentome dosta. Što se tiče organizacije u futsalu za žene, glavni teret organizacije sva tri turnira odradili su Ivo Zoković i Romeo Čižmešija sa organizatorima u Zadru, Poreču i Zagrebu. Dakle tog famoznog Antonia Pavovića nikad nitko nije vidio na kilometar brlizu iste te organizacije turnira za žene. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

>> Pobuna protiv Saveza, klubovi se udružili: HNS je lakrdija, sjever i jug su jedno!

>> Ivo Zoković i futsal klubovi iz vlastitih interesa 'prodali su' priču o sukobu s Hajdukom

PRIOPĆENJE HNS-A - ODGOVOR NACIONALA ZAGREB !!!!!!!!Ovaj članak sa toliko laži i neistina nije mogao napisati čovjek...

Posted by Nacional Zagreb FC on Thursday, February 25, 2016

Komentara 44

ZE
zelina
23:56 25.02.2016.

Prvorazredni glupani...

DU
Deleted user
22:57 25.02.2016.

Što vi zapravo hoćete od HNS vi se trebate obratiti u beograd...pljuc...

DU
Deleted user
23:43 25.02.2016.

Predsjednik Ante Đolo iz Širokog Brijega, na internetu se o njemu pojavljuju podaci da je umiješan u prevare. Slijedeća dvojica u klupskoj hijerarhiji ispod njega također se prezivaju Đolo, vrlo vjerojatno su svi u bliskom rodu. Dakle radi se o obiteljskom biznisu, Đolina prčija. No sada to tovarima ne smeta. Direktor kluba je Tomislav Jelinić, novinarčić Nacionala, poznati mrzitelj Mamića i HNS-a. Dakle pristrano društvance navijački orijentirano za haYdUk što se dalo nazrijeti već iz njihovog jučerašnjeg statusa (hahaha lakrdija....) gdje su progovorili tipičnim blitvarskim parolama. Blitvarski trojanski konj u Zagrebu - MNK Nacional. Koga briga za vas, nebitni ste. Vi ste lakrdija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije