Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi/stari prvak

Nacional opet slavio u Splitu i osvojio naslov prvaka!

Nacional - Split Tommy
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
11.06.2016.
u 13:32

- Neizmjerno sam sretan. Bila je jako teška utakmica. Znali smo da će Split jurnuti od prve minute, no moja je ekipa pokazala neizmjernu snagu i karakter

Nacional Zagreb je prvak Hrvatske! Momčad Kujtima Morine u petak je u gostima slavila protiv Split Tommyja nakon izvođenja penala s 4:3 (1:1) i tako obranila naslov prvaka.

Bila je to još jedna neizvjesna utakmica, a Split je pred dvije tisuće navijača poveo u 24. minuti pogotkom Neta, a samo dvije minute kasnije Koturović je izjednačio. Rezultat se do isteka 40. minute nije mijenjao, kao ni u produžecima pa se o pobjedniku opet odlučivalo penalima.

Davi je prvi pucao i Luketin mu je obranio, a to je bilo ključno jer su nakon toga svi bili precizni.

- Neizmjerno sam sretan. Bila je jako teška utakmica. Znali smo da će Split jurnuti od prve minute, no moja je ekipa pokazala neizmjernu snagu i karakter. U oba smo navrata pokazali veću koncentraciju i samouvjerenost, te želim još jednom čestitati svojim dečkima, kazao je trener Nacionala Kujtim Morina.

Podsjetimo, Split je u prvoj utakmici iznenađujuće slavio u Zagrebu, ali Nacional se oporavio od toga i s tri uzastopna slavlja došao do novog naslova.

Komentara 2

FI
Fisherman
20:40 11.06.2016.

A gdje je dinamo u toj prici?

BR
braveheart11
20:39 11.06.2016.

Nacional je igrao na domacem terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije