Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA Polufinala bez neizvjesnosti, uvjerljive pobjede favorita

Nacional i Keglić-Domena Centrum izborili finale Kutije

27.12.2008.
u 19:09

Veliko finale 38. po redu izdanja legendarnog malonogometnog turnira Kutija šibica izborili su sastavi Nacionala i Keglić-Domene Centrum.

Branitelj naslova Nacional nastavio je sa sjajnim igrama pa su tako bez većih problema svladali ugodno iznenađenje ovogodišnjeg turnira, momčad Akademije Marić. Rezultat je bio 4:2 u korist Nacionala za koji su pogotke postigli Danijel Novak, Morina Korab i Robert Grdović koji se u listu strijelaca upisao dva puta.

Branko Strupar i Tomislav Šokota bili su strijelci za Akademiju Marić.

Nacional je tako nastavio uspješan niz i u nedjelju će braniti naslov, a činjenica da su do finala primili samo dva pogotka dodatna je briga za njihove protivnike.

A to su zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi (3:0) malonogometaši Keglić-Domene Centrum. Pollini je bio neuvjerljiv protivnik pa je i ovo polufinale bilo lišeno neizvjesnosti. Pobjeda protiv favoriziranog Gospića u četvrtfinalu izmorila je igrače Pollinija što su malonogometaši Keglića znali iskoristiti. Sve je praktički riješeno u samo dvije minute. Igor Raić i Alan Klakočer zabili su u 23., odnosno 24. minuti i tako svojoj momčadi osigurali mirnu završnicu. Treći pogodak postigao je Ivan Galić tri minute prije kraja susreta.

Finale je na rasporedu u nedjelju u 16:30 u dvorani 2 Doma sportova.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije