Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI NA POLJUDU
Povratak na članak

Na utakmicu reprezentaciju dolaze navijači sa zabranom? Evo što kažu u HNS-u

– Sustav onemogućuje kupnju ulaznica takvim osobama. Ulaznice su personalizirane te će se pri ulasku na stadion uspoređivati podaci s ulaznice s podacima na osobnom dokumentu – kazao nam je povjerenik HNS-a za sigurnost Miroslav Marković.

Komentari 7

ZO
zoranos
07:43 27.09.2019.

Pa dobro nekada je bilo da navijači sa zabranom se moraju javiti u policiju i biti tamo za vrijeme utakmice ili idu u zatvor. Jel ovo opet EU glupost gdje se sve liberaliziralo, pa huligani više nemaju kontrole?

VL
DU
Deleted user
07:36 27.09.2019.

ispada da je lakse repki gostovati u pozarevcu nego u danasnjem splitu. ovo je velik apobjeda kos-a i udbe...stvarno dobro odradjen posao kad ase repka hrvatske, II repka svijeta u jednom splitu treba plasiti tko ce doci n atekmu od "nasih"!

VL
PR
prajdali100
07:49 27.09.2019.

Postoji neka nelagoda u vezi organizacije ove utakmice.Osobno,bojim se incidenata,ružnog skandiranja i unošenja baklji i pirotehnike.Nevjerojatno je da Država ne može ili neće da stane na kraj jednoj bezobraznoj i agresivnoj manjini.Daj Bože da sve protekne u najboljem redu.

VL
Avatar southman
southman
08:11 27.09.2019.

Stavite na ulaz interventnu policiju a prije toga ih odvedite da pojedu malo krvavije bifteke !

VL
PE
peronja
18:52 27.09.2019.

žalosno bi bilo da se dogodi nešto loše, splićani i Dalmacija željno očekuju svoju repku.

VL
DU
Deleted user
12:41 27.09.2019.

100 kuna da bu bilo incidenata i da se bu probalo prekinuti tekmu i to tak da repka bude isključena iz kvalifikacija za EP!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.