Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelovala 54 para

Na turniru u Dugavama sakupljeno je 9000 kuna za "Djecu Leptire"

"DOUBLES 4 OTHERS"
Foto: Boris Rukavina Rus
1/10
22.12.2016.
u 13:13

Na turniru su sudjelovala 54 para, a kako je bio humanitarnog karaktera sakupljeno je 9000 kuna za "Djecu Leptire" iz udruge Debra, prilaz Đure Deželića

Nedavno je održan spektakularan "Doubles 4 others" humanitarni teniski turnir parova u zagrebačkim Dugavama u Teniskom klubu Filac. Na turniru su sudjelovala 54 para, a kako je bio humanitarnog karaktera sakupljeno je 9000 kuna za "Djecu Leptire" iz udruge Debra, prilaz Đure Deželića.

Ove su godine najbolji bili Matija Selak i Nikica Bule pobijedivši u finalu Boruta Puca i Tajanu Prpić-Purgar. U susretu za 3.mjesto uspješniji su bili Krešimir Ritz i Berislav Blažević protiv para Dinko Gudelj i Dario Smojver. 

Na turniru su još igrali Goran Ivanišević, Željko Krajan, Roko Karanušić, Zoran Primorac, Miro Ungar, Dubravko Šimenc, Leko, Ademi, Bisaku... 

Turnir su ogranizirali Dubravko Šimenc, Darko Mamić i Marko Filković.

>>Ivanišević i Krajan na humanitarnom turniru "DOUBLES 4 OTHERS"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije