Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. PROSINCA NA GRIPAMA

Na turniru Četiri kafića igrat će Pranjić, Rapaić, Kukoč, Štimac, Subašić...

Četiri kafića
Ozren Maršić
09.12.2014.
u 12:27

- Bit će dosta hrvatskih reprezentativaca, ovo je prilika splitskoj publici da ih vide, kad već reprezentacija ne dolazi u Split - kazao je glavni organizator turnira Damir Karaman.

Evo ih opet na sceni, legendarni splitski malonogometni turnir "4 kafića-memorijal Dino Petrinović" doživjet će svoje trinaesto izdanje. Tradicionalno se igra 26. prosinca, igrat će se u velikoj dvorani na Gripama. U momčadima četiri splitska kafića "Tempera", "Kauri", "Baoli" i "Tropic" igrat će velika imena naše nogometne i malonogometne scene. Finale će biti u direktnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji.

- Bit će dosta hrvatskih reprezentativaca, ovo je prilika splitskoj publici da ih vide, kad već reprezentacija ne dolazi u Split - kazao je glavni organizator turnira Damir Karaman.

Za Baoli, gazde Saše Franjkića igrat će Danijel Pranjić, Gordon Schildenfeld, Ante Rebić, pa Stefan Savić iz Fiorentini, branit će Danijel Zagorac, tu je Mario Pašalić, a momčad vodi Zoran Vulić. Tempera se odlučila za legende turnira, dres će nositi Ivica Mornar, Stanko Bubalo, Kaja Rogulj, Milan Rapaić, vjerojatno Dario Šimić, Almir Turković, čeka se potvrda Ognjena Vukojevića, a treneri će biti Stanko Poklepović i Vladimir Balić.

Zanimljivo, u dresu Tempere bit će i Tonči Kukoč, najkontroverzniji igrač hrvatske nogometne scene, a igrat će i Jean Kouassi. Tropic ima na vratima Danijela Subašića i Vjekoslava Tomića, a igrat će Ivan Perišić, Nikola Kalinić, Robert Jarni, Marko Livaja koje će s klupe voditi Miroslav Blažević. Inače, stalni član Tropica je i Ivan Rakitić, ali obveze u Španjolskoj mu ne dozvoljavaju dolazak.

- Rakitića i druge igrače Barcelone čuvamo za drugu prigodu, oni će sigurno doći u Split - kazao je gazda Tropica Marko Bralić Keto, koji je Rakitićev kum. Za Kauri sigurno igraju Senijad Ibričić, Ivica Runje, Marin Tomasov, Ivan Krstanović, Andrija Vuković, Igor Štimac i Mario Stanić, možda i Boško Balaban...

Parove je izvlačio Giuliano, jedina dvojba je bila je li bio Josipa Lisac ili neki drugi lik iz šou "Tvoje lice zvuči poznato.

- Ovo izvlači Giuliano - kazao je popularni pjevač.

U polufinalu igraju Baoli - Tempera, te Tropic - Kauri.

Ni ove godine neće izostati humanitarni aspekt, prihod ide Centru Mir u Rudinama za kojeg je svih ovih godina prikupljeno oko tri milijuna kuna.

Komentara 1

MA
marsijanac21
14:34 09.12.2014.

Najozbiljniji nogomet što Split može vidjeti zadnjih 10 god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije