Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Na talent showu pojavit će se pravi konj, vidjet ćemo dašak atmosfere s karnevala u Rio de Janeiru...

06.07.2022.
u 11:38

Finalistice Miss sporta Hrvatske užurbano se pripremaju za izbor koji će se održati 7. srpanj u hotelu Panorama, u gradu Prelogu. Sportašice su odradile probu večernjih haljina G BLUE, kupaćih kostima dizajnerice Mirsada Jureše, ali su sve odradile i probu talent showa.

Zapravo, talent show je nešto po čemu se ovaj izbor ljepote razlikuju od drugih izbora. U talent showu svaka sportašica u 45 sekundi predstavlja sport iz kojeg dolazi. Netko će pomisliti kako ej to lagano, ali nije jer svaka sportašica sama mora osmisliti muziku i koreografiju, a za neke sportove teško je to osmisliti.

Primjerice za preponsko jahanje. Ali, Ivana Matijašević, članica kluba Batida iz Zagreba, došla je na originalnu ideju. Ona će za potrebe talent showa koristiti pravog ponya s kojim će napraviti nekoliko krugova po središnjoj pozornici.

Atraktivan nastup imat će i Brazilka Anny koja će u Prelog donijet dašak atmosfere s čuvenog karnevala u Rio de Janeiru. Anet Mrdalj, košarkašica iz Šibenika, također ima atraktivnu točku s dvije lopte na muziku Voulez-Vous od Abbe.

Tu je niz drugih sjajnih točaka poput ritmičarki Ree i Doroteje...
Konjički klub Nikola Zrinski ugostio je sportašice u Svetom križu. Sve djevojke u hrabro odjahale nekoliko krugova, a Ivana, koja se profesionalno bavi preponskim jahanje, pokazala je kako to izgleda kada konj preskače prepone. Ona je to lakoćom radila... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije