Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborili plasman u Europsku ligu

Na sudu u Češkoj o mitu za 3:0 Olomouca nad Bohemiansom

Novac
Arhivska fotografija
22.02.2011.
u 17:31

Vratar Olomouca Petr Drobisz optužen je za isplatu mita bivšim nogometašima Bohemiansa Miroslavu Obermajeru i Davidu Zoubeku

Oni su kao i njihov izvršni direktor također na optuženičkoj klupi u procesu kladiteljskoj mafiji u Češkoj. Tužitelj tvrdi da ima dokaze o isplati tristo tisuća čeških kruna, što je oko 16.750 američkih dolara, trojcu koji je pridonio da Olomouc izbori pobjedu od 3:0 protiv Bohemiansa u sezoni 2008./'09., čime je osigurao plasman u Europsku ligu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije