Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.06.2014. u 14:30

Te priče o golotinji igrača na fotografijama neće ih omesti u susretu s Kamerunom, oni su iznad svega toga. Veći je problem naša igra.

Naši igrači nisu napravili ništa loše kad su se odlučili goli kupati. Uopće ne razumijem zašto se oko toga raspredaju tolike priče. Oni su u svom kampu, odvojeni od ostalih i nisu se goli pokazivali prolaznicima, tamo nema nikoga osim njih, nisu nikoga izazivali svojim skidanjem i kupanjem. Vidim da su prije toga bili u sauni, tamo su im i svlačionice i normalno je da su ili u gaćama ili goli.

I ne čudi me što su odlučili da više neće komunicirati s medijima. Apsolutno sam na strani igrača, razumijem njihovu ljutnju na one koji su ih snimali i na medije koji su te fotografije objavili jer oni su bili u zatvorenom dijelu kampa i mogli su biti goli, a očito je da se traže senzacije.

Razumijem i Niku Kovača koji je uz igrače, koji poštuje njihovu odluku da ne žele više govoriti za medije.

Novinar gledao s krova

Ja sam s medijima kao izbornik imao dosta dobre odnose, ali znao sam se i ja naljutiti. Jednom sam prilikom zatvorio trening jer smo uvježbavali nekakve taktičke varijante, prekide. I zamolio sam novinare da ne pišu o tome što radimo na treningu. Ali jedan se popeo na susjednu kuću i negdje s krova gledao trening te sve napisao.

Čemu to odmaganje reprezentaciji? I mislim da se naša reprezentacija nije previše izolirala od ostatka svijeta. Brazil nije tako izoliran, ne znam je li to želio pa nije mogao provesti ili nije ni želio. Ali, dobro, oni su kod kuće i vjerojatno je sve to drukčije. Velika većina reprezentacija u izolaciji je kao i naša. To mora biti tako, treba spriječiti te vanjske utjecaje na igrače, potrebni su mir i koncentracija. A ovo kupanje samo je bilo opuštanje od svakodnevice. Uostalom, stvar je svakog izbornika kako će se postaviti, koliko će momčad biti dostupna javnosti.

No mislim da sve te priče koje su sad preplavile medije o njihovoj golotinji neće omesti igrače za susret s Kamerunom, igrači su iznad toga i sve te priče nemaju veze s Kamerunom. Naš je veći problem što od naših igrača stvaramo zvijezde i veličine pa, kad ne odigraju kako mislimo da bi mogli igrati, onda ih kritiziramo. Morali bismo svi biti malo više na zemlji. Pa ima boljih od nas. Mogu se samo nadati da će u dvije utakmice, u toj borbi za život na SP-u, dati sve što mogu. Pogotovo u prvoj jer, ako tu ne bude dobro, onda susret s Meksikom neće biti ni važan.

Nedostaje nam vođa igre

Gledao sam utakmice Kameruna, protiv Njemačke su me oduševili. Mi jesmo nešto bolji od njih, ali je pitanje kako će ta sparina u Manausu utjecati na nas, pitanje je i kakav će biti Kamerun. Ako ne završiti dobro, nemojmo odmah naše igrače proglašavati slabićima i neznalicama. Pa to je nogomet, mnogo faktora utječe na jednu utakmicu. Ono što mene najviše zabrinjava jest to da nam netko treba voditi igru, takav nam igrač nedostaje, igrač koji tjera ostale da budu bolji. Vidio sam kod nas dovoljno slabih točaka zbog kojih nismo dovoljno dobri, nadam se da će se neke stvari popraviti i da će protiv Kameruna sve to izgledati mnogo bolje.

>>Štimac: Rijetko smo imali hlače na sebi, ali slike nisu izlazile van

>>Zašto ćemo i kako u Brazilu pobijediti i Kamerun i Meksiko

Komentara 10

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:44 17.06.2014.

jedna je stvar pisati o taktici na treningu, a druga je stvar snimati gole guze...par guza nema veze sa nogometom niti imaju neku važnost za slijedeću utakmicu...obična glupost

Avatar white socks
white socks
14:58 17.06.2014.

Meni je samo žao što se her Otto nije skinuo, on mi je baš onako simpičantan! Meksikanci bi se poslije toga predali, garant!

F4
F48B2
17:39 17.06.2014.

Treba igračima reći da ako nose gaće nitko im ne može vidjeti golu guzicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije