Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka
Povratak na članak

Na Savi igraju budući pravnici, profesori, kineziolozi...

Da Mladost ima mladu ekipu, pokazuju brojke. U rosteru imaju igrače od 15 (Vlašić) 16 (Cvancinger), 18 godina (Đirlić) i 19 godina (Mitrašinović)

Komentari 1

BZ
Branko Zajec
16:13 04.12.2019.

Zaboravlja se da je Mladost još u bivšoj državi uz ime Mladost imala i dodatak Akademski klub. U klubu su igrali studenti , poslije i igrači drugih zanimanja. To je klub bogate tradicije i osvajač brojnih prvenstava kupova i međunarodnih takmičenja. Veseli da se Mladost okrenula mladićima koji će uz provjerenog stručnjaka Malevića ,nastaviti tradiciju osvajanja dobrih rezultata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.