Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTKA SE NASTAVLJA

Na red došla Grčka: Uefa izbacila PAO i PAS Gianninu iz EL

'UEFA president Michel Platini in the stands during the Europa League, Group J match at White Hart Lane, London.Photo: Press Association/PIXSELL'
PA/PIXSELL
27.06.2013.
u 20:25

Klubovi nisu ispunili uvjete licenciranja i financijskog fair-playja te ne smiju u kvalifikacije za Europsku ligu

Uefa bez milosti nastavlja izbacivati klubove iz europskih natjecanja. Nakon što su \'nastradali\' turski Fenerbahče i Bešiktaš, došao je red na Grčku. Panathinaikos i PAS Giannina neće igrati Europsku ligu sljedeće sezone.

Konkretno, petim mjestom u prvenstvu PAS Giannina bila je osigurala kvalifikacije za Europsku ligu, a Panathinaikos je kao šesti trebao \'uskočiti\' na njeno mjesto ukoliko Giannini nastup bude uskraćen. No, ni jedan ni drugi klub neće u kvalifikacije, već bi mjesto trebalo pripasti sedmoplasiranom Xanthiju.

Odluka je to Uefinog Financijskog kontrolnog tijela jer klubovi nisu ispunili uvjete licenciranja i financijskog fair-playja. Imaju se pravo žaliti na odluku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije