Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Na Poljudu ipak promjene: Udruga Naš Hajduk najavila nove izbore

Torcida
Ivo Cagalj/PIXSELL
22.08.2018.
u 09:31

Udruga Naš Hajduk objavila je priopćenje u kojem stoji kako će se 15. prosinca održati izbori za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d.

Nakon katastrofalnog starta Hajduka u novoj sezoni, ispadanja iz Europske lige i trzavica u i oko kluba s Poljuda, Udruga Naš Hajduk objavila je priopćenje u kojem stoji kako će se 15. prosinca održati izbori za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti. 

- Udruga Naš Hajduk izbore za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. obavit će 15. prosinca 2018. godine. U sljedećem razdoblju će se raspisati poziv za sve koji se žele kandidirati, a Udruga će, kao i u prethodna dva, osigurati provođenje izbora po najvišim standardima, stoji u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 29

LU
lukborn
10:00 22.08.2018.

Nema šta, od kada se njih nešto pita Hajduk se rapidno počeo uzdizati. Dali bi živote za Hajduk. Uopće se radi o skupu jebivjetara koji se pod svaku cijenu žele ogrebati o koji dinar i koju večericu

CR
crodux
10:10 22.08.2018.

za početak se javno ispričajte Janici, Modriću, Hrvatskoj Reprezentaciji, hrvatskom narodu...tek onda možete krenuti dalje inače nećete imati sreće ni blagoslova! Živjeli!

AR
Artukovic
09:48 22.08.2018.

Udruga Nas Hajduk bi prije svega trebala donjeti odluku da se izuzima iz svih upravljackih prava,zatim odluku o vracanju dionica klubu,a tek onda uputiti ispriku svim navijacima kluba koje su sustavno maltretirali deset godina.Raspustit udrugu,zatvoriti prostorje i Rilova i co. prijaviti drzavnom odvjetnistvu za sustavno izvlacenje novaca iz kluba.Tek tada ce Hajduk krenuti na bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije