Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hertogenbosch

Na početku sezone turnira na travi Ivo Karlović izgubio od Nizozemca Haasea

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.06.2018.
u 17:24

Karloviću u dvoboju sa šestim nositeljem i 44. igračem svijeta nisu pomogla ni 24 as-servisa

Ivo Karlović je porazom počeo sezonu travnatih turnira nakon što je u nizozemskom Hertogenboschu izgubio od domaćeg igrača Robina Haasea sa 6-7 (3), 7-6 (5), 3-6. 

Karloviću u dvoboju sa šestim nositeljem i 44. igračem svijeta nisu pomogla ni 24 as-servisa, a na Haaseov servis Ivo je bio bezopasan - u tri seta došao je tek do jedne "break" lopte koju nije iskoristio.

Ivo Karlović
1/5

Nakon prva dva seta, koji su odlučeni u "tie-breaku", odluka je pala u trećem setu kada je Haase napravio jedini "break" u meču za 3-1 i nakon dva sata igre došao i do druge pobjede nad Karlovićem.

Zagrepčanin i Nizozemac su međusobno igrali još samo jednom - također u Hertogenboschu prije tri godine, a i tada je Haase bio bolji s 2-1 u setovima. 

Komentara 1

PE
peugeot
18:10 11.06.2018.

Nista cudno, Robin je dobar teniser. A za Karlovica vrijedi ona : dok god mu bude isao njegov super-servis i sve dok se osjeca zdravim i tenis mu cini zadovoljstvo neka nastavi i igrati. Veliki novac je za pokupiti naa turnirima i zasto ne bi tu mogucnost do kraja iskoristio? Idemo, "Dr Ivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije