Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI U NALETU

Na "malim" utakmicama se dobivaju prvenstva, a Hajduk čeka upravo takva u Zagrebu

Hajduk
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
19.02.2022.
u 12:00

- Prošli put kad je Hajduk gostovao kod Dragovoljca, pobijedio je pogotkom tek u šestoj minuti sučeve nadoknade, stoga moramo biti maksimalno fokusirani.

Nastavlja se osvajanje važnih bodova u utrci za naslov, a Hajduku je sljedeći izazov gostovanje u Kranjčevićevoj (15 sati) kod posljednjeg na ljestvici, ali preporođenog, Hrvatskog dragovoljca. Kadrovska situacija uoči prvenstvenog dvoboja u splitskom klubu je sljedeća:

- Krovinović neće trenirati sljedeća dva tjedna. Lovre je jučer odradio prvi trening, no upitan je, a Biuk će biti na raspolaganju - kaže trener Valdas Dambrauskas.

Dambrauskasa smo pitali i što misli o tome da je Hrvatskom dragovoljcu ove zime posuđeno devet igrača Rijeke, s kojima je došao i trener Dragan Tadić.

06.11.2021., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Hajduk - NK Hrvatski dragovoljac. Nikola Katic, Emir Sahiti, Gergo Lovrencsics, Stipe Biuk Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

- Zaista ne znam kako odgovoriti na to. Igramo s Hrvatskim dragovoljcem i neću na momčad gledati kao na Rijeku. Ne možemo utjecati na to tko i kamo šalje igrače na posudbu. Moramo igrati svoju igru i poštovati suparnika. Budemo li igrali dobro i postignemo li golove, neće biti važno tko nam stoji nasuprot.

Navijači Hajduka su, čini se, već u mislima na jadranskom derbiju s Rijekom idući vikend, ali Hajduk mora pokazati kvalitetu i ovaj vikend u igri protiv potpuno nove momčadi koja je u sva tri kola nakon stanke, unatoč kaotičnim okolnostima u klubu, igrala vrlo dobro i osvojila tri boda, uz gol-razliku 7:5.

- Važno je pobjeđivati i momčadi koje su ispod četvrtog mjesta, moramo znati da će igrati vrlo motivirano te da nisu ni pod kakvim pritiskom. Prošli put kad je Hajduk gostovao kod Dragovoljca, pobijedio je pogotkom tek u šestoj minuti sučeve nadoknade, stoga moramo biti maksimalno fokusirani - oprezan je trener Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentara 2

ZG
zg1985
12:11 19.02.2022.

kazneni udarac za hajduk : kvota 1.05

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije