Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita je "in"

Na Makabiju Renata Sopek, Zlatko Mateša, Lana Jurčević...

cedevita (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/13
03.03.2012.
u 22:11

Utakmica 22. kola regionalne košarkaške lige između Cedevite i Makabija privukla je mnoge poznate Hrvate. Pa su tako na tribinama bili Renata Sopek, Lana Jurčević, Mirko Fodor, Aco Petrović, Zlatko Mateša, Vinko Brešan...

Komentara 3

CU
cutie
23:57 04.03.2012.

Jedini od njih je Aco Petrovic koji je tamo zbog kosarke, ove druge takozvane zvijezde mos si mislim, koje velike zvijezde su tamo radi svoga preseravanja. Nemaju blage veze sa kosarkom ni igrom.

VI
visio
07:13 05.03.2012.

Zašto se onom maloljetnom debilu koji je prebio luku ritza sakriva lice, simoninoj (gotovac) kćeri isto, a jurčićevom sinu ne???

DU
Deleted user
12:56 05.03.2012.

@visio To je Jurčićev unuk, a ne sin. Ako svoj djeci prekrivaju lica, trebali su i njemu, slažem se. A ostatak \"poznatih\" je ovdje zbog slikanja, a ne košarke, to i vrapci znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije