Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA Liga

Sjajnog Hrvat nanio Partizanu težak poraz. Obradović: 'Ušli smo ležerno i zbog toga izgubili'

Beograd: Četvrtfinalna utakmica Admiral Bet Aba Lige između KK Partizan i KK SC Derby
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL
1/3
15.05.2023.
u 23:08

Prva utakmica četvrtfinala ABA lige igrala se u Beogradu između SC Derbyja i Partizana. Izvrsni Zvonimir Ivišić svoju je momčad usprkos očekivanjima doveo do pobjede i nanio Partizanu četvrti poraz u nizu

SC Derby u Beogradu je neočekivano pobijedio Partizan 84:83 u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige. Nošeni igrom Hrvata Zvonimira Ivišića (19) koji je upisao čak 22 poena i 13 skokova, crnogorska momčad došla je do slavlja nad favoritima.

Posljednjih deset minuta Partizan je bolje odigrao i došao na čak plus šest. Hrvat je u posljednjoj minuti zakucao i izborio dodatno slobodno bacanje čime je svoju momčad doveo do vodstva i konačne pobjede. Kevin Punter je gađao tricu, ali je promašajem rezultat u seriji ostao 1:0 za SC Derby.

Partizanu je ovo četvrti uzastopni poraz nakon nevjerojatno napete serije s Real Madridom u kojoj je izgubio vodstvo od 2:0 iz madridskih utakmica. Real je nanizao čak tri pobjede i otišao u Final Four Eurolige.

Na utakmicu se osvrnuo i trener Partizana Željko Obradović: "Čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvijek pripremaju dobru utakmicu protiv nas. Ušli smo ležerno i zbog toga smo izgubili, nevjerojatan je podatak da je u zadnjih pet minuta bilo 11:4 za njih. S iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Čeka nas utakmica u gostima, a na nama je da vratimo seriju u Beograd." Gosti su imali čak 20 skokova više od Partizana.

Centar Partizana Tristan Vukčević je ovih dana na odmoru u Americi. Trener Obradović kazao je kako o tome ništa ne zna."On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gdje je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam", rekao je na kraju. 

VIDEO: Nevjerojatna pobjeda KK Dinamo nad Zadrom: Pogledajte trenutak kad je pala ključna trica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije