Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIB-VAR 2:1 Kujundžija i Šimunec donijeli pobjedu Vinkovčanima

Na krilima mladih do slavlja

17.05.2009.
u 19:06

Nedostatak želje i borbe kao i lijepih poteza koji privlače gledatelje na nogometne terene obilježili su današnju prvenstvenu utakmicu između Cibalije i Varteksa.

Osnovni razlog takvom pristupu utakmici je da ona ni jednoj momčadi, osim prestiža, nije mogla donijeti ništa, posebno jer ni Cibalija ni Varteks ne mogu gore, ali ni dolje od trenutačnog mjesta na ljestvici 1. HNL.

S tribina vinkovačkog stadiona gledatelji, kojih se okupilo samo oko 1000 ove svibanjske izborne nedjelje, imali su dojam da igrači i jedne i druge momčadi jedva čekaju da sudac označi kraj. I u ovoj utakmici trener Cibalije Stanko Mršić iskušao je mogućnosti nekoliko mlađih igrača koji tijekom prvenstva nisu imali prilike mnogo igrati obzirom da je ostanak bio u prvom planu.

Tu priliku na najbolji način iskoristio je trojac mladih igrača Cibalije, Grgić, Kujundžija i Šimunec, koji su pokazali da stručni stožer Vinkovčana pred početak sljedeće sezone, a prije bilo kakvog dovođenja igrača sa strane treba dobro pogledati u redove svojih mlađih kategorija. Dvojica od njih, Kujundžija i Šimunec, postignuli su oba pogotka za Cibaliju a koji najčešće tijekom prvenstva nisu bili ni među prvih 18 u zapisniku utakmice.

Utakmica u Vinkovcima ostat će zabilježena i kao utakmica na kojoj se poslije sedam mjeseci nkon teške ozljede ligamenata koljena, operacije i dugotrajne rehabilitacije na travnjak vratio kapetan i ponajbolji igrač Vinkovčana Davor Bagarić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije