Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispraćaj

Na komemoraciji za Bearu predstavnici Hajduka, Crvene zvezde, HNS-a...

Komemoracija Beara
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
13.08.2014.
u 13:02

Pogreb će biti na groblju Lovrinac u 18 sati, a Bearin lijes bit će prekriven Hajdukovom zastavom, što mu je bila velika želja

Na Poljudu je u 12 sati počela komemoracija za preminulog Vladimira Bearu, jednog od najvećih hrvatskih vratara u povijesti.

Na ispraćaj velikog sportaša stigle su i delegacije klubova za koje je igrao, Hajduka i Crvene zvezde, ali i Dinama, Rijeke, Hrvatskog nogometnog saveza...

Pogreb će biti na groblju Lovrinac u 18 sati, a Bearin lijes bit će prekriven Hajdukovom zastavom, što mu je bila velika želja.

Očekuje se i dolazak članova uprave Hajduka, Torcide, splitskih olimpijaca, veterana Hajduka i drugih.

>>Po mnogima najbolji svjetski golman Lav Jašin: Beara je najveći

>>'Hrvatski, ali i svjetski nogomet izgubili su istinskog velikana'

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Komentara 2

LI
Lisabon
13:39 14.08.2014.

Sućut obitelji i svima koji g.Bearu nose u srcu.Covjek je bio stvarni velikan hrvatskog sporta i svim istinskim ljubiteljima nogometa znan kao golmanski velemajstor.Nazalost slusajuči govor g.Radovanija,ostao sam iznenadjen (razočaran je preteška riječ obzirom da od takvih ljudi uvijek mozes ocekivati neumjesne komenatre).Smatram da komemoracija nije mjesto za floskule i baljezganja o sudackim kradjama Hajduka,kao i o "svekolikoj" mrznji svih i svakoga prema Hajduku.To je bljuvotina i takvim ispadima svakako nije mjesto na komemoracijama.Tuzno i zalosno za klub koji pretendira na ozbiljnost.

OR
.orlando
13:57 13.08.2014.

samo da se ne potuku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije