Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Na klupu želi i Coelho, a Kerum umirio Svagušu: Neću ti se više miješati!

'04.12.2009., Split - Veliko druzenje Zagvozdjana u restoranu Ski u Joker centru. Udruga Zagvozdjana organizirala je zabavu. Josko Svagusa i Zeljko Kerum, gosti na noci Zagvozdjana.  Photo: Ivana Ivan
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
02.11.2010.
u 09:15

Vučević se odlučio za šutnju do srijede, a bivši trener poručio da je privremeno postavljanje loše rješenje i za klub i za mladog trenera.

Goran Vučević odlučio je šutjeti do službenog nastupa u srijedu, dan prije važnog dvoboja 4. kola Europske lige protiv Zenita. Izvjesno je da nema čarobni štapić i da ne može ništa promijeniti što se forme tiče. Zato dugim razgovorima pokušava podići psihu, puno je razgovarao s Vejićem, Andrićem, Ibričićem i Sharbinijem.

Čuo se i s Poklepovićem, popričao s njim o stanju u momčadi. Špaci se ne sviđa ta privremena uloga.

– Odluka da vodi nekoliko utakmica nije dobra ni za Vučevića ni za klub, jer na ovaj način ulazi u vrzino kolo – rekao je Poklepović.

Potresa oko odnosa Željka Keruma i Joška Svaguše nema. Njih dvojica su se još u subotu navečer posredstvom Mirana Pelivana Mrkog izmirila, nakon što je Kerum nakratko preuzeo vođenje kluba i tako dezavuirao sav Svagušin rad.

– Ti si donio odluku, a ako nešto pođe po krivu, bit će po meni – navodno je Svaguša kazao Kerumu.

– Prijatelju, ne ljuti se, evo obećavam da ti se više neću miješati – obećao je Kerum.

Možda sada opet u obzir dolazi i strani trener, ponuđen je Portugalac znakovitog imena - Humberto Coelho (60), Vodio je reprezentacije Portugala, Maroka, J. Koreje i Tunisa. Najveći uspjeh mu je polufinale na EP-u 2000. s Portugalom.

Ključne riječi

Komentara 4

BZ
Branko Zajec
15:27 02.11.2010.

Od tolikih kombinacija, nismo još čuli koga bi izabrala Kerumova seka! Možda i ona ima svoga favorita !!!

HO
hotfishlake
15:29 02.11.2010.

boze dragi koji su to tranzicijski manageri - nema tu nikakve vizije - u ozbiljnim zemljama postoje kriteriji kad se bira trener -da li pase u nasu klupsku kulturu, kakav nogomet njeguje, da li pase uz nas igracki kadar, moze li poboljsati igrace ili je samo rezultatski trener itd, a kod nas sve nesto na ho-ruk, sad je maminjo kao pogodio s vahom, icorava koka ubode koje zrno no nema tu sustava i vizije...

FB
Franjo Breskic
16:34 02.11.2010.

Stari sam navijac Dinama jos iz bivsih bremena kada se je to smatralo opasnim pogotovu kod nas u Bosni.Paralelno sam volo Hajduk.Ta dva kluba su jedini mogli nesto uciniti u jugoslavenskoj pomutnji.I danas se nije nista promijenilo.Dinamo na prvom a odmah Hajduk kao drugi moj klub.Naravno svi klubovi koji igraju vani su \"NASI\".Nazalost moram ovom prilikom izraziti i cudenje i zaljenje sto se to sve desava sa Hajdukom.Nista dobra.Dolaze i odlaze \"spasitelji\"a Hajduk umjesto da bude spasen on sve vise i vise tone.Zasto?Kako?Gdje su ti sportski patriotski orijentirani splicani?Kada ce netko poceti traziti razloge stanja u Hajduku.I ne samo to kada ce i tko jednom poceti na tome raditi.Ova gospoda koja sada vodi Hajduk nije to u stanju napraviti. Ako volite taj nas tradicionalni nogometni klub treba pod hitno pomoci.Ponavljam nisam hajdukovac ali sam taj klub uvjek volio i cjenio i zato bih volio cuti misljenja navijaca Hajduka na ovu temu.Pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije