Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka u problemima

Na Kantridi i dalje voda, teško da će se igrati s modrima

Rijek, Hrvatski dragovoljac
Foto: Nel Pavletić
06.02.2014.
u 09:58

Naime, podzemne su vode na Kantridi dugogodišnji problem kluba, a sada su oborine bile i te kako obilne

Iako je jučer u Rijeci bilo lijepo i sunčano, travnjak stadiona na Kantridi i dalje je pod vodom. Službenih informacija o odgodi utakmice Prve HNL s Dinamom još nema, no neslužbeno doznajemo iz kluba da je travnjak u vrlo teškom stanju te da je dvoboj jako upitan.

Naime, podzemne su vode na Kantridi dugogodišnji problem kluba, a sada su oborine bile i te kako obilne. No, do utakmice ima još puna tri dana i u klubu čine sve da travnjak osposobe.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
list68
17:16 06.02.2014.

Možda bi bilo dobro da Rijeka, dyinamo i lokomotiva, ostave po dvije tri utakmice, i to sa "Zadrom, dragovoljcem, Slavenom ", kada sezona završi, pa bi se te utakmice onda igrale kako se ti klubovi dogovore.

DU
Deleted user
11:21 06.02.2014.

Poslije će krpat mrežu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije