Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK RIJEKA Nazire se slika proljetne momčadi

Na Kantridi bez velikih promjena

25.12.2008.
u 17:01

U riječkom nogometnom prvoligašu zasad promjena još nema. Igrači su na odmoru do 5. siječnja, kada ih očekuje nastup na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Zadru.

Klupski ured naizgled također miruje, no glavobolju zadaje igračka križaljka za proljeće od kojeg se puno očekuje, konkrento pomak u igri, ali i na prvenstvenoj ljestvici. Obavljeni su sporazumni raskidi s Tapalovićem i Škorom, a počeli su i razgovori o produženju ugovora s Radmanom i Budicinom. Riječki vratar još nije blizu potpisa, dok je s Budicinom, prema riječima direktora Marija Rubeše, sve dogovoreno, čeka se samo potpis na novi 2,5-godišnji ugovor.

- Očekujemo analizu, ali mislim da trener Rubčić već zna na koje igrače će računati za nastavak sezone, a kojima bi se još trebalo zahvaliti. Nakon Nove godine će slika biti posve jasna, kaže Rubeša.

Za novim imenima posegnut će se samo ako su doista kvalitetni igrači i pojačanja za Rijeku, više gomilanja neće biti. Koketira se s Nikom Kovačem, Manuelom Pamićem, no upitno je koliko je to financijski realno.

Stalna je priča o odlasku kapetana Anasa Sharbinija, no na Kantridu još nije stigao nikakav službeni upit ili ponuda, a direktor Rijeke poručuje da se Sharbinija ne želi prodati pod svaku cijenu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije