Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLADIJATOR OPEN GYM

Na Jarunu se okupili zaljubljenici u borilačke sportove

Foto: BK Gladijator
1/4
24.06.2021.
u 22:08

- Sretan sam što u 100. godišnjici postojanja boksa u Hrvatskoj imamo i jedan ovakav sportski centar na otvorenom u Zagrebu - istaknuo je Bono Bošnjak

Sportsko društvo Gladijator je u sklopu svojih OPEN Gladijator gym-a organizirao jedan od prvih sportskih post- pandemijskih natjecanja na otvorenom.

Nakon dužeg posta od natjecanja, svi sportaši uspjeli su ukrstiti rukavice kroz boksačko natjecanje na Jarunu. Tako je u 3. kolu Hrvatske boksačke lige nastupilo 130 sportaša u 65 parova. Svi okupljeni treneri i sportaši pohvalili su ovaj projekt i uz oduševljenje nastavili gledati maestralne priredbe boksača na otvorenom. Posebnu pohvalu uputio je predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak, pohvalivši inicijativu boksačkog kluba Gladijator.

- Sretan sam što u 100. godišnjici postojanja boksa u Hrvatskoj imamo i jedan ovakav sportski centar na otvorenom u Zagrebu - istaknuo je Bono Bošnjak.

Također, svi zaljubljenici Grapplinga mogli su uživati u vrhunskoj prezentaciji sporta koj tek dobiva svoj zamah u Hrvatskoj, te privlači velik broj zaljubljenika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije