Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER LIGA IIgrači iz BiH osuđeni su na vječne probe

Na igrače iz BiH se gleda s predrasudama

03.12.2008.
u 16:42

Jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH, Velibor Đuruć, trenutačno se odmara od napora u jesenskom dijelu prvenstva. Spomenuti igrač odigrao je sjajno u europskim natjecanjima protiv Vaduza i Brage, a postigao je i dva pogotka. U utakmicama domaćeg prvenstva i Kupa bio je jedan od igrača koji je predvodio plemiće ka prvom mjestu na ljestvici i ka polufinalu Kupa BiH. Svojom formom privukao je interes nekoliko klubova, menadžera, zahvalnost navijača. Uopće, Đurić bi po svemu trebao biti jedan od najtraženijih igrača iz Premijer lige. Međutim, u stvarnosti situacija i nije baš takva.

- Nekih sam kontakta imao, ali to još uvijek nije ništa konkretno. Trenutačno sam kod kuće gdje punim baterije i planiram odraditi individualni program koji nam je naložio stručni stožer - kazao nam je Velibor Đurić.

Zbog slaboga rejtinga Premijer lige u inozemstvo odlazi malo igrača. Mnogo se toga mora poklopiti da jedan igrač s bh travnjaka napravi kvalitetan ugovor s nekim od europskih klubova, pa taman to bio neki kolektiv u susjednoj Hrvatskoj ili Srbiji. Bh igrači koji žele okušati svoju sreću u inizemstvu povjerenje često ulažu u najmanju ruku sumnjive ljude koji ih “vozaju” po raznim probama bez ikakvih jamstava.

- Zvali su i mene pojedini ljudi koji su mi nudili odlaske na razne probe. Možemo biti i kvalitetniji od konkurencije, ali se na nas gleda s predrasudama s obzirom na to kako smo igrali u Premijer ligi BiH - dodao je Đurić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije