Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Evo gdje možete gledati Hajduk, Rijeku, Lokomotivu te Rakitića u borbi za Superkup

Foto: PIXSELL
24.09.2020.
u 09:07

Hajduk, Rijeku i Lokomotivu očekuju ogledi u kojima će loviti play-off Europske lige.

Ivan Rakitić će večeras sa svojom Sevillom u 21 sat igrati protiv Bayerna za europski Superkup u Budimpešti. Susret osvajača Europske lige i Lige prvaka možete gledati na HRT 2.

A hrvatske predstavnike Hajduk, Rijeku i Lokomotivu očekuju ogledi u kojima će loviti play-off Europske lige.

Prva će igrati Lokomotiva i to od 19 sati kod švedskog Malmöa uz prijenos na Areni Sport 3. Ako hrvatski viceprvak pobijedi u playoffu će igrati protiv boljeg između gruzijskog Lokomotiv Tbilisija i španjolske Granade.

Hajduk, pak, će od 20 sati gostovati kod Galatasaraya, a prijenos je na kanalu Arena Sport 1. Ako prirede senzaciju u Istanbulu, bijele će u playoffu čekati bolji iz ogleda nizozemskog Willem II i škotskog Rangersa.

Rijeka od 20:45 dočekuje ukrajinski Kolos uz prijenos na Areni Sport 2. Potencijalni suparnik Riječana u posljednjoj rundi je bolji između poljskog Piasta i danskog Kopenhagena.

Video - Rakitić odlučio da neće igrati za Hrvatsku

 

Komentara 1

CO
coky
10:40 24.09.2020.

Arena 1,2,3...slabo, slabo HTV ima četiri kanala i mogla bi pokriti još jedan klub iz HNL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije