Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU U ZAGREB

Na Hanžeku europska prvakinja i olimpijska pobjednica na 100 m prepone

Elvira Herman
Foto: Reuters/Pixsell
20.08.2018.
u 12:47

Uz hrvatsku rekorderku Andreu Ivančević, na startnoj listi su europska prvakinja iz Berlina Bjeloruskinja Elvira Herman, te olimpijska pobjednica iz Rija Amerikanka Brianna Rollins-McNeal, koja ima drugi najbolji rezultat sezone u svijetu

Utrka atletičarki na 100 metara prepone bit će jedan od šlagera 68. Hanžekovićevog memorijala, koji će se održati
4. rujna na stadionu Mladosti.

 Uz hrvatsku rekorderku Andreu Ivančević, na startnoj listi su europska prvakinja iz Berlina Bjeloruskinja Elvira Herman, te olimpijska pobjednica iz Rija Amerikanka Brianna Rollins-McNeal, koja ima drugi najbolji rezultat sezone u svijetu (12.38 sekundi), objavili su u ponedjeljak organizatori atletskog mitinga u Zagrebu.
 
Također, na Hanžeku će trčati još dvije osvajačice medalja sa nedavnog Europskog prvenstva u Berlinu, srebrna  Nijemica Pamela Dutkiewicz i njena sunarodnjakinja Cindy Roleder, koja je osvojila broncu.


 
 Za utrku na 100 metara prepone prijavljene su još dvije Amerikanke, Sharika Nelvis i Christina Manning, te Hrvatica Ivana Lončarek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije