Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribine

Na Final Fight stigli iz Londona: Mirko je bog!

\'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Ivan Posavec vs Miran Fabjan. Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
12.03.2012.
u 09:27

Na Final Fight stigli su iz svih dijelova zemlje, ali i iz Italije, Engleske...

Romantika i K-1 na istom mjestu? Mislili ste da ne idu zajedno? Krivo! Da u sredini Arene nije bio ring, scena bi sugerirala da je upravo završio koncert Zdravka Čolića, no on je bio dva dana prije. Mladi zagrebački par Jelena i Mate, držeći se za ruke i nježno se pogledavajući, otišli su s Mirkova meča...

– Dečko mi je kupio ulaznicu za Final Fight kao dar za Dan žena. Nije da sam nešto luda za ovom borbom, ali kad nitko od prijatelja nije htio ići s njim, ja sam mu pravila društvo – rekla nam je Jelena.

Iako su tek u rijetkim redovima tribina izvirivale duge ženske kose, pripadnice ljepšeg spola junački su odgledale sportsku priredbu za koju će većina reći da je rezervirana isključivo za muškarce. Bez pokrivanja očiju ili okretanja glave pri grubim kontaktima, zdušno navijajući na Cro Copove poteze koljenom, bez imalo gađenja zbog Sefova krvavog lica... Dapače!

– Ma kakvo gađenje!? Pa opće je poznato da se dečki boje krvi više nego žene –komentirala je Jasenka i s dvije prijateljice produžila u noćni izlazak.

A gdje mogu naći dobar provod raspitivala su se petorica mladića pristiglih ravno iz Londona. Urednik internetske stranice koja prati borilačke sportove Roberto Reid okupio je ekipu i zaputio se u Hrvatsku vidjeti, kaže, najveću legendu.

– Ovo nam je najbliže gdje smo ga mogli doći gledati uživo i bilo nam je sjajno. Mirko je bog, obožavamo ga! – oduševljen je bio Englez.

Bilo je još stranaca, no i dijaspore. 18-godišnji Samuel rođen je i živi u Trstu, tata mu je Vukovarac, a iza sebe ima dobar \'\'staž\'\' probdjevenih noći uz televizijske prijenose iz Japana i SAD-a.

–  Cijeli život čekao sam priliku da gledam svog Slavonca, najvećeg idola. Presretan sam, neću moći zaspati od euforije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije