Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LUDOGORECA

Na Bregani uhićena dvojica s više od 150 baklji i 50 dimnih bombi

specijalci,specijalna policija (1)
Duško Marušić/PIXSELL
24.07.2012.
u 21:01

U noći na utorak na sjevernoj tribini stadiona uhićena su druga dvojica koja su pripremala tribinu za diverzije

Dinamo igra utakmicu u kojoj može napraviti veliki korak prema Europi, ali i sezonu na startu već završiti krahom. Nažalost, Dinamo ne ovisi samo o dobrom Sammirovu danu, golgeterskim sposobnostima Rukavine i Beqiraja, koncentraciji svoje obrane. Ovisi, izgleda, mnogo više o huliganima i policiji, jer u Maksimiru se očekuju veliki problemi s huliganima i policija je na nogama.

Naime, izvor iz policije otkrio nam je da su prošle noći na graničnom prijelazu Bregani uhićena dvojica huligana koja su u Hrvatsku pokušala unijeti oko 150 baklja i 50-ak dimnih bombi. K tome, iste noći na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona uhićena su druga dvojica koja su pripremala tribinu za diverzije.

Stoga se može očekivati da će kontrole u srijedu biti stroge, a policija je, kako je najavio Dinamov predsjednik Mirko Barišić, spremna isprazniti dio stadiona bude li se događalo nešto što je zabranjeno. Kao jednu od mjera sigurnosti, postavili su ispred sjeverne tribine zaštitnu mrežu koja bi trebala spriječiti bacanje baklji u teren.

Nažalost, u trenutku kad Dinamu trebaju mir i potpora s tribina, u klubu se tih tribina boje. I sad je pitanje koliko će Ante Čačić i igrači biti koncentrirani na igru, koliko su razmišljali o Ludogorecu, o utakmici koja je vrlo važna.

Ključne riječi

Komentara 81

AN
andrijacatch
21:14 24.07.2012.

Uvijek mi je misterija kako uspjevaju prošvercati te baklje i dimne bombe na stadione. Zaštitari ih preresu i ne nađu ništa. Kuda ih samo sakriju da se ne mogu naći????

CH
CH2710
21:16 24.07.2012.

. Glupe, primitivne i egocentrične budaletine...!... u zatvor s njima... ako treba i doživotno i prisilni rad... pa će se valjda jednom opametiti.

ZG
ZGexil
22:56 24.07.2012.

jesu nasli i onih 529 prskalica i one 4 atomske iz sadamovog skladista ???? koje lovacke.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije