Naslovnica Sport domaći nogomet

Na Bregani uhićena dvojica s više od 150 baklji i 50 dimnih bombi

U noći na utorak na sjevernoj tribini stadiona uhićena su druga dvojica koja su pripremala tribinu za diverzije
24. srpnja 2012. u 21:01 81 komentara 7 prikaza
specijalci,specijalna policija (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Dinamo igra utakmicu u kojoj može napraviti veliki korak prema Europi, ali i sezonu na startu već završiti krahom. Nažalost, Dinamo ne ovisi samo o dobrom Sammirovu danu, golgeterskim sposobnostima Rukavine i Beqiraja, koncentraciji svoje obrane. Ovisi, izgleda, mnogo više o huliganima i policiji, jer u Maksimiru se očekuju veliki problemi s huliganima i policija je na nogama.

Naime, izvor iz policije otkrio nam je da su prošle noći na graničnom prijelazu Bregani uhićena dvojica huligana koja su u Hrvatsku pokušala unijeti oko 150 baklja i 50-ak dimnih bombi. K tome, iste noći na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona uhićena su druga dvojica koja su pripremala tribinu za diverzije.

Stoga se može očekivati da će kontrole u srijedu biti stroge, a policija je, kako je najavio Dinamov predsjednik Mirko Barišić, spremna isprazniti dio stadiona bude li se događalo nešto što je zabranjeno. Kao jednu od mjera sigurnosti, postavili su ispred sjeverne tribine zaštitnu mrežu koja bi trebala spriječiti bacanje baklji u teren.

Nažalost, u trenutku kad Dinamu trebaju mir i potpora s tribina, u klubu se tih tribina boje. I sad je pitanje koliko će Ante Čačić i igrači biti koncentrirani na igru, koliko su razmišljali o Ludogorecu, o utakmici koja je vrlo važna.

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

  • andrijacatch:

    Uvijek mi je misterija kako uspjevaju prošvercati te baklje i dimne bombe na stadione. Zaštitari ih preresu i ne nađu ništa. Kuda ih samo sakriju da se ne mogu naći????

  • CH2710:

    . Glupe, primitivne i egocentrične budaletine...!... u zatvor s njima... ako treba i doživotno i prisilni rad... pa će se valjda jednom opametiti.

  • ZGexil:

    jesu nasli i onih 529 prskalica i one 4 atomske iz sadamovog skladista ???? koje lovacke.....