Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO...

Muškarac usred meča zaprosio Novaka Đokovića! Evo kako je Srbin reagirao

Đoković
Foto: Reuters
1/6
01.08.2016.
u 10:26

Đoković je i nakon meča nastavio širiti ljubav. Zamolio je ljude u publici da zagrle osobu do sebe, što je on prvi učinio.

Neobična situacija dogodila se u finalu Masters turnira u Torontu u kojem je Novak Đoković slavio protiv Japanca Keija Nishikorija sa 6:3 i 7:5.

Đoković je usred meča dobio ponudu za brak! Ne bi to bilo toliko neobično da Novak nije oženjen i da ga to nije pitao jedan muškarac. Srbijanski tenisač samo je odmahnuo glavom i nastavio igrati.

Đoković je i nakon meča nastavio širiti ljubav. Zamolio je ljude u publici da zagrle osobu do sebe, što je on prvi učinio.

>> Nezaustavljivi Đoković osvojio 30. Masters naslov

Komentara 11

DU
Deleted user
16:00 01.08.2016.

Sto bi tek bilo, da je onaj muškarac koji je Noleta zaprosio, stajao pored njega u trenutku, kada je Nole obecao zagrliti osobu do sebe, hehe???

KK
kkCz
16:36 01.08.2016.

Nole gazi sve pred sobom. Ideeeemo po zlato za Srbiju u Rio

DI
Dingač
12:32 01.08.2016.

da je prihvatio prosidbu bilo bi to pravo crnogorski gay. ovako se pravi homofoban a s Federerom u Bazelu promovira homoseksualnost?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije