Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na policijskoj obradi
Povratak na članak

Muškarac koji je vrijeđao Livaju završio na policiji: Imao predmet kojim je nekoga htio gađati?

Nekolicina gledatelja počela je vrijeđati i dobacivati Marku Livaji, na što je napadač Hajduka reagirao krenuvši prema tribini da se obračuna s jednim od gledatelja. Incident je naizgled počeo kada je Livaja slučajno jednog dječaka pogodio loptom, no nakon treninga viđen je kako razgovara s njim i njegovom obitelji

Komentari 12

ZO
zoranos
12:02 06.06.2023.

A Livaja koji je vrijeđao Šibenčane i Riječane? Gdje je njegova kazna? A da on je iz Splita, pa zbog smirivanja strasti ajmo Hajduku dati 10 penala više nego drugima i Livaju ne dirajmo bez obzira na sve (kaznit ćemo Ercega, on je isto iz Splita pa eto bar nekoga tko nije bitan).

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:08 06.06.2023.

Jel Penalaja završio na policiji zbog fizickog napda na navijača?

VL
KL
Klavocin
14:04 06.06.2023.

Imao je predmet kojeg je mogao baciti, možda ključevi, mobitel, ali sve je to vrijedni je od luvaje. Dajte dosta sa tim likom, pljuje po dinamu, Šibeniku, rijeci, ali on je super. Ima coronu a na mišićnom koncertu, zadnje okupljanje bio ozlijeđen a za hajduk može igrati. Spominje srbe i dinamo a sam je srbin iz zaleđa kaštela. Dali ću pokaži onu stvar i ne zovi ga posvađao je sve u navijačkom smislu i rh. Nitko ga ne voli ni zg, os, ri, ši, a nogomet se igra zbog navijača a ne zbog izbornika

VL
CR
crnaguja1950
22:01 06.06.2023.

Hahah kako ste se osovili na kopita a radi se o najboljem igraču i strijelcu lige.Njegova jedina mana je što nije iz FK rotora sa maximira pa je dozvoljeno vrijeđat ga.Kako se zg i rečki licemjeri ujedine u mržnji prema Hajduku...neka neka....očito vas boli.Pusa iz zg. P.s g.maleno se nije oglasilo,kao kapetan da zaštiti suigrača?beskičmenjak

VL
AL
AlfaMike
15:13 06.06.2023.

Je, je. RPG su mu našli. Ma dajte…

VL
BE
Berri
11:28 06.06.2023.

Ostati će 30 dana u istražnom zatvoru. Via Roma do 6.7.2023. zbog opasnosti da se ne vrati i ne razračuna s Livajom.

VL
ID
ivo.dzinic
10:53 06.06.2023.

Barabu po hitnom postupku osuditi na minimalno 5 godina strogog zatvora bez mogućnosti pomilovanja ili skraćenja zbog tobože dobrog vladanja jer njegovi roditelji su propustili priliku da ga odgoje da se dobro vlada. Nakon odslužene kazne zabranit mu prilaz bilo kojem sportskom događaju na 1 km.

VL
Avatar votum
votum
10:59 06.06.2023.

Ima snimka na kojoj se čuje "Mrš ča, šta si ovde DOŠO" ... tako uvezeni bosanac, iz Reke, "navija" za Hrvatsku reprezentaciju u gradu tolerancije i 5okrake 😏 5okolonaš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.