Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon ima trofej

Murray: Uživajmo u trenutku kojeg smo toliko dugo čekali

Andy Murray, Wimbledon (1)
Reuters/Pixsell
07.07.2013.
u 19:11

- Andy je potpuno zasluženo pobijedio. Znam koliko je njemu, njegovoj ekipi i svima vama u ovoj zemlji to značilo. Svaka čast!

Andy Murray osvojio je Wimbledon i postao prvi Britanac nakon 77 godina kojem je to pošlo za rukom. Nakon meča bio je iscrpljen, ali presretan.

- Svi su htjeli vidjeti Britanca na tronu Wimbledona i, evo, želim da svi uživaju u ovom trenutku kojeg su dugo čekali. Ovo je bio izuzetno težak meč, prepun vraćanja, pogrešaka i dugih gemova. Čestitam Novaku na odličnoj igri. Vraćao se iz nemogućih situacija i bilo je teško igrati protiv njega - rekao je Murray nakon susreta, a Đoković mu se naklonio:

- Andy je potpuno zasluženo pobijedio. Znam koliko je njemu, njegovoj ekipi i svima vama u ovoj zemlji to značilo. Svaka čast! Pritisak kojeg je imao čini njegov uspjeh još većim. Dao sam sve od sebe, bilo je i zadovoljstvo i čast biti dijelom ovog meča - rekao je Đoković po završetku susreta.

>>Britanci imaju pobjednika nakon 77 godina: Murray osvojio Wimbledon

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije