Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka protivnika

Murray prvi finalist Rima, izbacio je Pouillea

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.05.2016.
u 18:21

Murray se s lakoćom plasirao u finale gdje čeka boljega iz dvoboja Novaka Đokovića i Japanca Keija Nishikorija

Treći tenisač svijeta Britanac Andy Murray plasirao u finale Masters 1000 turnira u Rimu nakon pobjede nad 52. igračem svijeta Francuzem Lucasom Pouilleom  6-2, 6-1.

Murray se s lakoćom plasirao u finale gdje čeka boljega iz dvoboja Novaka Đokovića i Japanca Keija Nishikorija. Pouille (22) će pamtiti Rim cijelu karijeru jer je već pakirao kofere izgubivši u kvalifikacijama, da bi otkazom Jo-Wilfried Tsonge ušao u turnir kao "lucky-loser". Nakon dvije pobjede u četvrtfinalu mu je meč predao Juan Monaco, pa je 22-godišnji Francuz po prvi puta igrao polufinale jednog Masters 1000 turnira. 

Komentara 2

DH
dalibor.hren
09:03 15.05.2016.

Opet će napuhani i umišljeni Škot ostati bez titule!

PE
peugeot
12:44 15.05.2016.

To bi za njega laksi trening protiv "pacera". Dok je Djokovica umarao Nishikori, dotle se Murray fino odmarao. Nadam se da ce Nole uspjeti ipak se malo odmoriti i i imati dovoljno snage za finale protiv Murray-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije