Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Murray predvodi Veliku Britaniju u finalu protiv Belgije

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.11.2015.
u 14:23

Velika Britanija je do ovog finala - prvog za Veliku Britaniju od 1978. - pobijedila SAD, Francusku i Australiju. Zadnji je put osvojila Davis Cup 1936. godine.

Drugi tenisač svijeta Andy Murray predvodit će reprezentaciju Velike Britanije u finalu Davis Cupa protiv Belgije koje se igra od 27. do 29. studenog u Gentu.

Izbornik Leon Smith još nije odlučio tko će uz Škota igrati pojedinačne mečeve i dvoumi se između Jamesa Warda ili Kylea Edmunda. Ima vremena do 26. studenog vidjeti tko se bolje od njih dvojice snalazi na zemljanoj podlozi kakva ih čeka u Gentu. U paru bi Smith mogao spojiti Andyja s mlađim bratom Jamiejem koji je specijalist za parove.

Velika Britanija je do ovog finala - prvog za Veliku Britaniju od 1978. - pobijedila  SAD, Francusku  i Australiju. Zadnji je put osvojila Davis Cup 1936. godine.

Belgija još ni jednom nije osvojila Davis Cup, a ovo joj je drugo finale u povijesti nakon 1904. 

>>Andy Murray rutinski pobijedio u prvom kolu Mastersa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije